Irodai asszisztens / személyi asszisztens állás Szegeden at Construma Consulting Kft. / SzegediAllas.hu | Az ingyenes szegedi állásportál!
Új álláshirdetés
Tel: +36 70 673 6160

<< Előző állás vagy Következő állás >>
0

jelentkezők

Kínál Irodai asszisztens / személyi asszisztens állás Szegeden

Construma Consulting Kft. helység: Szeged

Címkék: irodai munka asszisztens adminisztrácós munka

Szegedi székhelyű vállalat keres angolul beszélő, felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel és gyakorlattal rendelkező munkatársat, asszisztensi munkakörbe.

Társaságunk magyar kis- és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok számára projektmenedzsment feladatokat lát el, projekt kivitelezést és eszközbeszerzéseket végez. A megnövekedett feladatokra tekintettel egy energikus, talpraesett, hosszú távú munkában gondolkodó, szakmai fejlődést és korrekt bérezést igénylő, önálló munkavégzésre és döntésekre képes munkatársat keresünk, aki aktívan részt tud venni a partnerkapcsolatok és projektjeink menedzselésében.

Főbb feladatok, munkák:

A cég tevékenységéhez kapcsolódó kommunikációs, koordináló, valamint szervezői feladatok ellátásában való aktív közreműködés. Az ügyvezető munkájának közvetlen segítése. Rendszeres, hatékony kommunikáció, kapcsolattartás a cég ügyfeleivel és partnereivel. Az ügyvezető távollétében az iroda és a folyamatban lévő munkák – önálló koordinálása. A vezetők munkájának teljes körű támogatása, általános vezetői/személyi asszisztensi feladatok ellátása. Management anyagok, kimutatások, prezentációk készítése. Aktív részvétel az irodai ügyintézésében, az iroda rendjének biztosításában. Kiküldetések, tárgyalások, bemutatók, megbeszélések szervezése, nyilvántartása, előkészítése. Telefonhívások fogadása, szűrése, kezelése, levelezéssel kapcsolatos teendők ellátása (regisztrálás, szortírozás – postai, e-mail stb.).

Mivel ez egy bizalmi állás, kemény, szorgalmas, sikerorientált munkavégzést igényel, folyamatos tanulással. A megfelelő pályázó egy eltökélt csapat meghatározó tagja lehet, amihez önállóságot kap és fejlődési lehetőséget, hogy ne csak eredményes legyen, de élvezze is a munkáját!

Az álláshoz tartozó elvárások:

 • a munkavállaló jól és szívesen fogalmazzon, helyesen írjon;
 • jó szervező legyen: képes legyen párhuzamosan több dolgot és a saját feladatait is kézben tartani;
 • átlássa a munkafolyamatokat, képes legyen az ügymeneteket önállóan felépíteni és megvalósítani;
 • képes legyen bátran, magabiztosan beszélgetni, kommunikálni telefonon vagy akár személyesen;
 • logikusan gondolkodjon, terhelhető legyen, jól tűrje a monotonitást és tudja rugalmasan kezelni az éppen aktuális feladatokat; * képes legyen üzleti szemlélettel képviselni a cég értékeit; * rendelkezzen felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel, és az MS Office magas szintű ismeretével (Excel, Word);
 • továbbá rendelkezzen tárgyalási szintű angol nyelvtudással.
Az állás betöltéséhez előnyt jelent: * Felsőfokú végzettség előny, de nem feltétel! * Előny az ilyen területen szerzett szakmai tapasztalat.

Szakmai alapkövetelmények:

 • Közgazdasági-, számviteli-, vagy pénzügyi végzettség.
 • Magabiztos angol nyelvtudás írásban, szóban egyaránt.
 • Ápolt, igényes, üzleties megjelenés.

Amit kínálunk:

 • Munka, munka, munka.
 • Teljes munkaidős, határozatlan idejű munkaviszony.
 • Színvonalas irodai munkakörnyezet, korszerű munkakörülmények.
 • Szakmai kihívást jelentő, változatos feladatok.
 • Külföldi kiküldetések lehetősége.
 • Korlátlan mobiltelefon használata, szakmai tréningek.
 • Korrekt fizetés, teljesítményarányos prémiumok.

Jelentkezni az office@construmaconsulting.com e-mailen lehet.

Jelentkezéskor csatolja a magyar és angol nyelvű fényképes szakmai önéletrajzát, motivációs levelét és jelölje meg bérigényét!

Fényképes szakmai önéletrajz:

Az eddig végzett munkáiról, feladatairól, szakmai tapasztalatairól egy részletesebb, konkrétumokkal alátámasztott ismertető.

Motivációs levél melléklet:

Írja le részletesen, miért szeretne nálunk dolgozni? Mi az, ami Önt motiválja? Miért Ön a legjobb választás a többi jelentkező közül? Milyen személyes és szakmai céljai vannak az elkövetkezendő 5 évben?« vissza a kategóriákhoz...
Ön szerint ez a hirdetés valótlan? Jelentse!   
Ajánlja ismerősének!
Feladás dátuma 2018-12-05
Megtekintve: 113 alkalommal

  Kiemelt megjelenés!

  Álláshirdetésed több álláskeresőhöz juttatjuk el, ha kiemelt hirdetést rendelsz! Felső hely a honlapon, kiemelés a Facebookon és bekerül ajánlatod a napi hírlevélbe is! Ha több jelentkezőt szeretnél kattints:

Facebook

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!


Ne maradj le a legfrissebb álláslehetőségekről, csatlakozz hozzánk és segítsd az ismerőseidet is egy megosztással!

Iratkozz fel az állásértesítőnkre, hogy minden nap a leggyorsabban értesülhess a legjobb helyi álláslehetőségekről!

Küldj e-mailt az info [@] szegediallas [pont] hu címre, vagy használd az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.
Fontos: Hirdetésre történő jelentkezéshez ne használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, mert a jelentkezésed nem fog célba érni! Amennyiben egy álláshirdetésre szeretnél jelentkezni, közvetlenül a hirdetésekben teheted meg!

Szerkesztőség: +36 70 673 6160